Het boek is klaar

En ineens, na een heleboel mailtjes over en weer, correcties, kaft uitzoeken, flap tekst, enz. is er dan eindelijk het bericht om te zeggen, 'je boek is klaar'.

Ik ben super trots op het resultaat en de foto van de kaft vind ik heel goed in het geheel passen. Als je het verhaal leest begrijp je vast waarom.

Ik moet zeer zeker toegeven dat ik dit nooit had kunnen doen zonder alle hulp en steun van Boekscout, speciaal van Sofie en Hilde die mij hebben begeleid. Dus bij deze, heel erg bedankt!

Mijn eigen eerste exemplaar is onderweg naar Spanje en ik kan niet wachten tot het eindelijk in de bus valt.Bestellingen kunnen pas vanaf Vrijdag 30 April worden gedaan via de web van Boekscout en een paar dagen later ook via Bol.com

Voor de mensen die het boek willen bestellen maar in Spanje wonen, laat mij het weten via een berichtje, dan kan ik dat regelen zonder verzend kosten. En uiteraard met een persoonlijke toewijding als je wilt.

Alvast bedankt iedereen voor alle steun en lieve berichtjes die ik in de afgelopen weken heb ontvangen nadat ik aankondigde dat ik een boek had geschreven, en ik hoop dat jullie mijn verhaal boeiend vinden.

Groetjes

Monique


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Het boek is klaar

Waarom schreef ik dit boek?

Het boek is klaar

En ineens is het hele verhaal anders

Tik tak....voor je het weet is het 30 April!

Waar gaat je boek over?